Il nuovo sito della Federazione Ciclistica Italiana Comitato Regionale - La Voce del Ciclismo in Calabria

velosystem home

Benvenuto, Ospite
Nome utente: Password: Ricordami

ARGOMENTO: asics kayano

asics kayano 5 Mesi 2 Giorni fa #37606

Dit seizoen hebben asics kayano we een aantal kleurstellingen in de Asics Gel Lyte 5 gezien, die hun rondes bij dealers aflegden, variërend van OG-kleurstellingen tot Ronnie Fieg-edities. Vandaag bekijken we een van de nieuwste paren, die naar verwachting in januari op accounts zal verschijnen. Gemarkeerd met zijn vurige rode toon, maakt het ontwerp gebruik van een witte en grijze basis terwijl paars ook als contrasterende tonen dient. Als u geïnteresseerd bent in het beveiligen van uw paar, neemt het in Zwitserland gevestigde Titolo nu pre-orders. De lijst met Asics Gel Lyte 3's van dit seizoen bevat dit paar dat nu bij geselecteerde detailhandelaars landt. Gemaakt van suède en gecontrasteerd met leeraanrakingen, nemen de schoppen een overwegend bordeauxrode colorway, met blauwe werkgebieden langs de achterkant. Ondertussen is wit te zien langs de zijkant van de branding en de tussenzool, terwijl een bijpassende blauwe buitenzool de look compleet maakt. Onderdeel van het Asics Winter Blues-pakket, de schoen is nu beschikbaar locaties zoals Packer. Naarmate de Asics Gel Lyte III populairder wordt binnen de sneakercultuur, worden er steeds meer kleuren geproduceerd.

Asics nieuwste editie van de Asics GT-2 is gestileerd in een combinatie van getrommeld en geperforeerd leer. Donkerblauw domineert het bovenste deel asics gel kayano van de schoen, terwijl lichtblauw, grijs en rood als contrasterende elementen dienen. Terwijl geperforeerd leer de overlays domineert, wordt geperforeerd leer gezien op de teen en zijpanelen, waardoor de voeten van de drager kunnen ademen. De schoen is al uitverkocht via Kith in New York, maar controleer je lokale Asics-dealer op beschikbaarheid en als al het andere faalt, is eBay een andere optie.

De in Aberdeen gevestigde asics gel nimbus sneakerwinkel Hanon brengt opnieuw een prachtige ontwerpsamenwerking naar de tafel. Ze hebben een verband gelegd met de Onitsuka Tiger Colorado 85 om de Wildcat II te maken. De sneaker vindt inspiratie in een Aberdeen Running Club met dezelfde naam. De lichtgewicht Colorado 85 trekt de kleuren van de bovengenoemde club aan, gebruikmakend van een diepe bordeauxrode en geelachtige sinaasappel. De kicks hebben een kleur die perfect wordt geblokkeerd, waarbij elke kleur perfect past op het suède silhouet. Net als de foto's vrijgegeven door Hanon, doen de schoenen denken aan herfstgebladerte en bijna verpersoonlijken ze de herfst. De schoenen zullen de Hanon-winkel op 2 november en vervolgens wereldwijd op 9 november genade.

Asics viert de 20ste verjaardag van een van zijn geliefde hardlopers, de Asics Gel-Kayano, met een limited edition duo-pack. De klassieke renner asics cumulus uit 1993 wordt nieuw leven ingeblazen in twee kleuren van wit en blauw die niet ver van zijn oorspronkelijke uiterlijk afstevenen. Het pakket koppelt de 93 Kayano-loper naast de Gel-Kayano 20 en sluit een generatiekloof met een beperkte 1,993 paren. Samen met een geweldige look komt een geweldige verpakking die de kicks plaatst in een blauwe doos waarin alle branding van het 20e jubileum staat. Het Asics Gel-Kayano 20th Anniversary Pack is al verkrijgbaar bij Packer Shoes met een prijskaartje van $ 300 . Zou dit je volgende pickup kunnen zijn?

Meer afbeeldingen van de BAIT x ASICS Gel Saga Phantom Lagoon-samenwerking duiken op als de schoen zijn weg naar de schappen begint te vinden. De naam en het kleurenschema gaan goed samen, omdat de schoen er enigszins een aquatische sfeer aan geeft, handelend tussen groenblauw, paars en marineblauw. Al die tijd, de bovenste sporten een combinatie van geperforeerde nubuck en suede. Vanaf nu zullen de schoenen dit weekend European Asics-accounts raken, waaronder Foot Patrol en Titolo. The Good Will Out heeft behoorlijk grote plannen met Asics voor Kerstmis. De bovenstaande galerij toont het Asics Christmas Pack dat gastheer is voor een Asics Gel Lyte III, Asics GT-II en Asics Gel Saga, allemaal met kerstkarakterthema's, variërend van Rudolph tot Santa tot Elf. Geen woord over als deze beschikbaar zullen zijn in de VS, maar als ze staten raken, zullen we je laten weten waar ze te krijgen zijn.

Voor de sneaker-kenner die op zoek is naar iets uit de norm (lees: niet Nike / Jordan), zullen BAIT en Asics dit weekend hun nieuwste samenwerking lanceren. Deze gelimiteerde editie, die de 'Phantom Lagoons' wordt genoemd, heeft een bovenwerk van 'fluweel suède' en nubuck dat zorgt voor een levendig kleurencontrast. Het is een hele prestatie gezien het feit dat asics nimbus 18 ze coole kleuren marineblauw, paars en aquagroen proberen te contrasteren. Een ander kenmerk van de "Phatom Lagunes" om in de gaten te houden is hoe de kleurblokkering van de laterale naar de mediale kant kantelt. Met andere woorden, wat aquagroen op de zijkant was, is nu marineblauw en omgekeerd. Het zijn die subtiele aanrakingen die dit onderscheiden van andere sneaker-samenwerkingen, waarvan we hebben gezien dat ze van zeldzaam voorkomen naar een bijna wekelijks evenement zijn gegaan. Een van de leuke toevoegingen aan het pakket zijn de twee extra paar veters,
zoals de waxed purple en dikke zand / blauwe combinatie.
L\'Amministratore ha disattivato l\'accesso in scrittura al pubblico.
Tempo creazione pagina: 0.209 secondi

Ultime Notizie